Gefrustreerde klant zoekt oplossingen voor defecte laptop.

We kennen allemaal wel dat gevoel: net een deadline voor school/werk, een belangrijk mailtje of een grote berg dierbare foto's die niet geback-upt zijn en de computer gaat niet meer aan. Niet alleen komt u dan voor onvoorziene kosten te staan, ook slaat de onzekerheid toe: waar breng ik mijn computer heen? Hoe lang ben ik hem kwijt en zijn mijn foto’s en administratie nu definitief verdwenen?

Geen paniek: voor een professionele computer reparatie schakelt u simpelweg de computerspecialisten van PContwerp in. Wat uw computerprobleem ook is, met onze expertise en jarenlange ervaring hebben wij altijd een oplossing gereed! Neem contact met ons op, beschrijf uw probleem waarna wij een afspraak met u maken om uw pc, laptop, spelcomputer of ander apparaat in te nemen voor diagnose en reparatie!

Voorbeelden van onze dienstverlening:

Computerreparatie door ervaren technici.

 Snelle Computer- en Laptopreparaties:

Onze ervaren technici staan klaar om jouw computerproblemen snel op te lossen. Of het nu gaat om hardware- of softwareproblemen, wij bieden snelle en efficiënte oplossingen. 

Technicus voert hardware-upgrades uit.

Upgrades en Optimalisatie:

Onze ervaren technici staan klaar om jouw computerproblemen snel op te lossen. Of het nu gaat om hardware- of softwareproblemen, wij bieden snelle en efficiënte oplossingen.

Beveilig je systeem met onze virusscan.

Virusscan en Verwijdering:

Beveilig je computer tegen malware en virussen met onze uitgebreide virusscan en verwijderingsservice. Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen.

Dataherstel: verloren bestanden terugwinnen.

Dataherstel:

Heb je per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd? Geen zorgen, wij kunnen verloren gegevens herstellen en zorgen dat je weer toegang hebt tot je waardevolle informatie.

Technologische ondersteuning op maat.

Technologische Ondersteuning:

 Onze experts staan klaar om je te helpen met al je technologische vragen. Of het nu gaat om het instellen van nieuwe apparaten, het oplossen van netwerkproblemen of software-installatie, wij hebben de kennis om je te ondersteunen. 

Snelle en efficiënte laptopreparaties.

Reparatie


Ben je gefrustreerd door een trage computer of worstel je met technische problemen op je laptop? Zoek niet verder! Bij PContwerp bieden we snel en betrouwbare computer- en laptopreparaties, evenals deskundige ondersteuning voor al je technologische behoeften.

Wij bieden reparaties en verbeteringen aan voor laptops, computers, spelcomputers en randapparatuur. Wij leveren volledige ondersteuning voor alle merken.

Neem contact met ons op waarin u uw probleem omschrijft, wij bieden u een oplossing aan waarna wij het product kosteloos bij u ophalen. Hierna verzorgen wij de reparatie waarna het product weer werkend bij u wordt afgeleverd!

Betaalbare tarieven voor kwaliteitsservice.

PC verbeteren

Wij bieden verschillende opties om een bestaande computer/laptop te verbeteren, hieronder worden enkele voorbeelden gegeven:

 • Een bestaande pc/laptop kan tot 5x sneller werken wanneer de harde schijf wordt vervangen door een SSD, die ook nog eens minder energie gebruikt!. Dit zorgt ervoor dat uw computer binnen 10 seconden is opgestart en veel sneller wordt in het gebruik! 


 • Indien u merkt dat uw computer trager wordt bij het tegelijkertijd gebruiken van meerdere programma's, kan dit liggen aan het werkgeheugen van de computer. Als het werkgeheugen van uw computer vol raakt zal uw processor keuzes moeten maken in wat hij in het werkgeheugen laat. Dit kost uiteraard tijd en resulteert in een tragere computer tijdens het gebruik. Om dit te voorkomen kunt u bij ons het werkgeheugen uit laten breiden!


 • Elke computer/laptop  beschikt over een ventilatiesysteem die uw computer koel houdt, zodat deze efficiënt zijn werk kan doen. Na verloop van tijd hoopt stof zich op in het ventilatiesysteem wat de ventilatie van uw computer niet ten goede komt. Laat hierom uw apparatuur stofvrij maken!

Voorbeelden algemene dienstverlening:

 •  Opnieuw installeren besturingssysteem.
 •  Data herstel, backup, migratie.
 •  Algemene foutcontrole systeem.
 •  APK controle computer, laptop, spelcomputer.
 •  Controle en verwijderen virussen.
 •  Software installatie.
 •  Scherm vervangen laptop.
 •  SSD inbouwen inclusief overzetten data .
 •  Harde schijf vervangen/monteren.
 •  Versnellen computer/laptop/spelcomputer.
 •  Inbouwen/uitbreiden werkgeheugen.
 •  Stof verwijderen (desktop/laptop/spelcomputer).
 •  Datamigratie/back-up.
 •  Toetsenbord toetsen vervangen/herstellen.Bij overig gewenste reparatiewerkzaamheden, neem contact op!

Ondersteuning aanvragen:

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.